Tammeka ei taha Põlvale rohkem punkte enam loovutada

LEPM
Copy
Naiste meistriliigas ootavad laupäeval ees järjekordsed kohtumised.
Naiste meistriliigas ootavad laupäeval ees järjekordsed kohtumised. Foto: Jana Pipar/jalgpall.ee

Jalgpalli naiste meistriliigas kohtuvad laupäeval Lõuna-Eesti vastasseisus Põlva FC Lootos ja Tartu JK Tammeka.

Eesti Jalgpalli Liidu kodulehekülje andmeil toimub mäng värskelt uue katte saanud Lootospargi kunstmuruväljakul algusega kell 14. Senised vastasseisud on kulgenud tasavägiselt - maikuus lepiti väravateta viiki ning augusti keskel teenis Põlva 1:0 võidu. Tabelis hoiab Tammeka 14 punktiga viiendat kohta, Lootos paikneb 12 punktiga seitsmendal positsioonil.

Põlva peatreener Kaido Kukli: „Üle pika aja Põlvas Lootospargis meistriliiga mäng! Meil on hea rütm sees, loodan, et see jätkub.”

Väravavaht Karina Piirimaa: „Mäng tuleb kindlasti tasavägine ja pingeline. Nii meie kui ka JK Tammeka soovime võitu. Eks näis, kas võit jääb koju või mitte.”

Tammeka abitreener Riho Rosenthal: „Me pole sellel hooajal Põlvat veel võitnud. Rohkem me neile punkte omavahelistes mängudes ei anna. Läheme Põlva uuele kunstmurustaadionile võitma ja suurelt!”

Kaitsja Jaanika Piibar: „Eelmise omavahelise mänguga ei jäänud keegi meist rahule ehk läheme seda parandama. Ning olen enamgi kui kindel, et kui igaüks meist peab kinni asjadest, mis hooaja algusest meile õpetatud, siis tulemus on seekord positiivne.”

Mängu kohtunik on Mark-Oskar Arst, keda abistavad Eleri Pastak ja Devid Raudson. Sissepääs kohtumisele on tasuta.

Kell 16 saab avavile mäng Kambjas, kus Tartu SK 10 Premium võõrustab JK Tulevik ja Suure-Jaani Unitedi ühendnaiskonda. Liigatabelis asuvad naiskonnad lähestikku - ühendnaiskond on 12 punktiga kuuendal kohal ning SK 10 jääb kaheksandal positsioonil maha vaid kolme punktiga. Omavahelistest mängudest on mõlemad korra kirja saanud võidu.

Päeva keskses kohtumises võõrustab liigaliider Tallinna FC Flora Lilleküla I harjutusväljakul kell 15.30 oma lähimat jälitajat Pärnu JK naiskonda. Liigatabelis lahutab võistkondi seitse punkti ning kokku on pidada veel viis vooru.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles