Ootamatu käik määraval hetkel! FCI Levadia lõpetas peatreeneriga lepingu

Postimees Sport
Copy
Endine FCI Levadia peatreener Aleksandar Rogic alustab tööd Poolas.
Endine FCI Levadia peatreener Aleksandar Rogic alustab tööd Poolas. Foto: Raul Mee/Mollusk Media/Scanpix

FCI levadia jalgpallimeeskond teatas ametliku Facebooki lehe kaudu, et on lõpetanud osapoolte kokkuleppel koostöö esindusmeeskonna peatreeneri Aleksandar Rogićiga.

«FCI Levadia tänab Rogićit klubi ja meeskonna heaks tehtud töö eest ning soovib talle palju edu ja kordaminekuid edasisel jalgpalliteel! Esindusmeeskonna peatreeneri kohusetäitjana asub kuni hooaja lõpuni ametisse senine abitreener ja FCI Levadia U21 peatreener Vladimir Vassiljev,» seisis klubi avalduses.

38-aastane serblane määrati Levadia etteotsa 2017. aastal. Enne seda töötas ta FCI Tallinna juhendajana. Suurema osa karjäärist abitreenerina tegutsenud Rogic on lisaks Eesti meeskondadele teenind leiba Serbia ja Ghana rahvuskoondiste, FK Partizani ning Hebei China Fortune'i tiimide juures.

Levadia juures täiendas Serbia mees trofeekappi Eesti superkarika ja Eesti karikaga.

Kõikide eelduste kohaselt sai Rogicile saatuslikuks kõikuv vorm, mis on Levadiat tänavuse hooaja jooksul saatnud. Premium liiga otsustava faasi avakohtumises tegi meeskond Viljandi Tulevikuga 1:1 viigi, mis andis tiitlieelise FC Florale.

Ka euromängudes ei sujunud 2014. aastal viimati Eesti meistritiitli võitnud klubil, sest pudeneti välja juba esimeses eelringis Islandi tiimi Stjarnani vastu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles