Ogier: oleme endiselt Tänakust kõvasti maas, aga võit andis motivatsiooni juurde

Postimees Sport
Copy
Sebastien Ogier.
Sebastien Ogier. Foto: OZAN KOSE / AFP

Valitsev maailmameister Sebastien Ogier võttis Türgi ralli võidu ning tõusis ühtlasi MM-sarja punktitabelis teisele kohale. Ise jäi prantslane nädalavahetusega selgelt rahule.

«Võit oli meie plaan, meil oli seda väga vaja. See oli ainus võimalus tagasi tiitliheitlusesse saada. Türgi ralli on keeruline, kohati oli see täielik loterii. Saime motivatsiooni juurde,» lausus Ogier ralli lõppedes.  

«Siin tegime hea tulemuse, see annab ka meeskonnale motivatsiooni edasi pingutada. Teadsime, et peame järjest edasi pingutama. Praegu on veel palju asju meeskonnana tõestada, aga see on hea märk tulevikuks,» lausus Ogier. 

MM-sarja üldseisu osas on Ogier taas konkurentsis, nüüd on ta Tänakust maas vaid 17 punkti: «Seis on veidi parem, oleme endiselt Tänakust kõvasti maas, aga see pole enam 40 punktiline vahe. Tegime korraliku sammu lähemale.»

Ka Citroeni meeskonna pealik Pierre Budar oli tulemusega selgelt rahul: «Ilus tulemus pärast väga keerulist rallit Saksamaal. Mõlemad sõitjad tegid tugeva tulemuse, kõik meeskonnas on teinud perfektset tööd, auto töötas vähemalt hästi. See oli hooaja üks raskemaid rallisid. MM-sarjas pole üldseis veel otsustatud - kõik on võimalik!»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles