President jättis sedapuhku sõnumi klassitahvlile

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
President külastas Räpina ühisgümnaasiumi.
President külastas Räpina ühisgümnaasiumi. Foto: Andrus Karpson / Räpina vallavalitsus

President Kersti Kaljulaid viibib jätkuvalt Kagu-Eestis. Täna külastas ta teiste paikade seas ka Räpina ühisgümnaasiumi.

Kui hiljuti jättis president Setomaal jõulise sõnumi sõiduauto kapotile, nõudes teede tolmuvabaks muutmist, siis klassitahvlile pani Kersti Kaljulaid kirja hoopis teistlaadi sõnumi. President kutsus üles olema positiivsem ning rõõmsam ja naeratama - eelkõige just õpetajaid.

Riigipea külastab ka Varola OÜd ja MTÜd Maana. Kell 14 annavad talle Võru keskväljakul volikirjad üle Saksamaa, Austria ja Prantsusmaa suursaadik. Kavas on ka puude istutamine Võru uude parki ning kohtumine Võru linnavolikogu liikmetega.

Kolmapäeval on Eesti Vabariigi president Kersti Kaljulaid taas Põlvamaal. Riigipea visiidi juurde kuulub lühike jalutuskäik Põlva kesklinnas. See algab 15.30 Põlva tenniseväljakute juurest ning kõigil soovijatel on sealt võimalik koos riigipeaga jalutada Põlva keskväljakule.

Pärast seda külastab president Kaitseliidu Põlva malevat ning kohtub Põlva vallavolikogu esimehe, vallavanema ning vallavolikogu liikmetega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles