Apollo Naistekas: Jennifer Lopez ja «Seksikad sulid» tõestavad, et tõelisi sõbrannasid ei murra miski

Spekter
Copy
«Seksikad sulid»: Keke Palmer, Cardi B, Jennifer Lopez, Constance Wu ja Lili Reinhart
«Seksikad sulid»: Keke Palmer, Cardi B, Jennifer Lopez, Constance Wu ja Lili Reinhart Foto: Matt Winkelmeyer / AFP / Scanpix

Kolmapäeval, 18. septembril ootab Apollo Kinodes ees järjekordne Apollo Naistekas, kus tuleb linastusele põneval ja skandaalsel tõsielulool põhinev lugu «Seksikad sulid».

Apollo naistekas on kinoõhtu, kuhu on oodatud kõik, kes väärtustavad eksklusiivsust, head seltskonda ning vinget meelelahutust! Haara kaasa oma parimad sõbrannad ja veetke koos üks lahe õhtupoolik. Kohapeal üllatused ja auhinnaloos koostööpartneritelt: Oriflame, RED. Ida-Tallinna Keskhaigla, Saarefoto, Viiking, MyFitness, LineaShop, Ilustuudio Mimoo, Balmerk, I.L.U, MMC Spordiklubi, Expressions, Taastusravikeskus Viiking, Valio Eesti, FitLife, Avon.

Uksed avatud Apollo Kino Ülemistes, Pärnus ja Eedenis kell 18.15. Apollo Kino Saaremaal tasub kohale tulla juba kell 18.30. Filmi algus kell 19.00.

OSTA PILET SIIT.

Vaata lisa Facebookist ja kutsu sõbrannad kaasa!

Naiste kambavaimust ja seltskonna stripparite sulleritalendist rääkiv linalugu «Seksikad sulid» põhineb New York Magazine'i ajakirjanik Jessica Pressleri aasta eest ilmunud ning palju kõmu tekitanud artiklil, mis avalikustas oma kliente rahast tühjaks raputavate stripparite trikid. 

Toronto filmifestivalil esilinastunud filmis haub Lopezi karakter Ramona kättemaksu Wall Streeti ärihaide vastu, kes tema silmis lihtrahva tagant varastavad ning seega tuleks neilt pisut «intressi» võtta. «See on nagu panga röövimine, aga selle vahega, et meil on võti,» ütleb ta.

Peaosades astuvad lisaks Lopezile üles veel Constance Wu («Aasia hullult rikkad»), Cardi B, Lili Reinhart («Riverdale»), Keke Palmer («Scream Queens»), Julia Stiles («Õnneteraapia») ja Oscari-võitja Mercedes Ruehl («Fisher King»).
 

Apollo Kinodes alates 20. septembrist 2019.

Vaata seansside aegu ja osta pilet siit.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles