«Minu lugu» kutsub Lõuna-Eesti ettevõtjaid õpilastega oma lugu jagama

LEPM
Copy
Lüllemäe põhikool.
Lüllemäe põhikool. Foto: Arvo Meeks

7–11. oktoobril ootavad koolid ettevõtjaid ja tippjuhte õpilastega oma lugu jagama. Sel aastal ollakse purustamas osalejate arvu rekordit, kuid Lõuna-Eestist kuluks ära aktiivsem osavõtt.

„Minu lugu“ algatusega tahetakse inspireerida peatseid koolilõpetajaid ühe ettevõtja isikliku loo kaudu märkama ettevõtlikkust ja olema ise ettevõtlik. Seetõttu kutsuvad korraldajad oma mõttega kaasa hulga edukaid ettevõtjaid ja tippjuhte, kes räägivad ühe koolitunni jooksul noortele, kuidas neist said ettevõtjad või juhid ja millised on olnud nende olulisemad õppetunnid sellel teel.

Kirjas on 200 kooli ning 146 ettevõtjat ja juhti, kes on valmis jagama kooliõpilastega oma lugusid. Koolinoorte huvi Minu Lugu algatuse vastu on väga suur.

Lõuna-Eestis ootavad inspireerivat ettevõtjat Põlva gümnaasium, Kanepi gümnaasium, Tilsi põhikool, Mooste mõisakool ja Lüllemäe põhikool.

Registreerida saab end lehel www.mystory.ee/registreeru  

„Minu lugu“ toimub viiendat aastat ja seda korraldavad Eesti Tööandjate Keskliit, SA KredEx, Ettevõtluse Arendamise Sihtasutus, SA Tuleviku Kool, Advokaadibüroo Hedman Partners ja Teenusmajanduse Koda.

Eelmisel aastal käis projekti raames oma lugu jagamas 104 ettevõtjat 97 koolis.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles