Neste maksis Eesti eksjuhile kogemata 600 000 eurot palka (13)

Copy
Indrek Kaju ei andnud miskipärast Nestele makstud summadest teada ning väitis Soome kohtule, et raha on makstud igati kokkulepete alusel. Milliste, jääb esialgu selgusetuks, sest tööleping on ammu lõpetatud.
Indrek Kaju ei andnud miskipärast Nestele makstud summadest teada ning väitis Soome kohtule, et raha on makstud igati kokkulepete alusel. Milliste, jääb esialgu selgusetuks, sest tööleping on ammu lõpetatud. Foto: Eiko Kink/Äripäev

Kütusefirma Neste lõpetas Eesti tippjuht Indrek Kajuga töösuhte juba pea seitse aastat tagasi, kuid märkas alles mullu, et oli senimaani talle palka edasi maksnud. Nüüd soovib Soome ettevõte eestlaselt 620 000 eurot tagasi, kuid Kaju ei taha anda. 

Pärast Neste Eesti juhikohalt lahkumist nii Ettevõtluse Arenduse Sihtasutuse (EAS) juhatuses kui ka Eesti Energia nõukogus töötanud Indrek Kaju vara on viimase kuu jooksul järjepanu arestima hakatud.

Esimesena arestis Soome kohus tema pea 285 000-eurose aktsiaportfelli sealses Nordea pangas. Nädal tagasi pandi lisaks kaks 50 000-eurost hüpoteeki vastavalt tema 10-hektarilisele maatükile Saaremaal ning suvilakrundile Harjumaal Harku vallas.

Kaju jääb neid sündmusi kommenteerides napisõnaliseks.

Kommentaarid (13)
Copy
Tagasi üles