Video: Raplamaal hukkus veoki ja sõiduauto kokkupõrkes inimene

BNS
Copy

Raplamaal Lestima külas hukkus ööl vastu teisipäeva veoki ja sõiduauto kokkupõrkes sõiduautot juhtinud inimene, kokkupõrke tagajärjel masinad süttisid.

Õnnetus juhtus kell 1.30 Tallinna-Pärnu-Ikla maantee 46. kilomeetril, kui esialgsetel andmetel Pärnu poole teel olnud sõiduauto Ford sooritas möödasõitu ees liikunud sõidukist ning põrkas kokku Tallinna suunas liikunud veoautoga DAF. Fordi juht hukkus kokkupõrkes. Mõlemad autod süttisid kokkupõrke tagajärjel põlema.

Veoautot juhtis 57-aastane kaine mees, kes õnnetuses vigastada ei saanud. Põlenud sõiduautost leiti üks surnukeha, kes on praegu tuvastamata.

«Fordi juhtinud 43-aastane mees hukkus,» sõnas Lääne prefektuuri operatiivjuht Henry Murumaa. «Veokijuht oli kaine, viibis sõidukis üksinda ja omab vastava kategooria mootorsõiduki juhtimisõigust,» ütles ta ja lisas, et esialgseil andmeil oli autos üksinda ka Fordi juht.

Murumaa sõnul oli teelõigul nähtavus hea ja piirkiiruseks 90 kilomeetrit tunnis. «Tegu oli pika sirge teelõiguga, kus pimeda aja kohta oli nähtavus hea,» märkis Murumaa. Asjaolude selgitamiseks alustati kriminaalmenetlust. 

Liiklus oli kohapeal suletud ja Pärnu poolt tulijad suunati ümbersõidule Varbolast Rapla suunal. Tallinna poolt tulijad suunati ümber Vana-Pärnu maanteele.

Veidi enne kella 9 liiklus avati, kuid õnnetuskohal on sõidukiirus piiratud 50 km/h. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles