Tõmbame selle sae käima! Muhedal Saku Meestekal saab esimeste seas «Vanamehe filmi» näha

Spekter
Copy
«Vanamehe filmi» Piimavana ja saemehed
«Vanamehe filmi» Piimavana ja saemehed Foto: Apollo Kino

Kolmapäeval, 25. septembril kell 19 toimub Apollo Kino Solarises, Apollo Kino Lõunakeskuses, Apollo Kino Saaremaal ja Apollo Kino Pärnus «Vanamehe filmi» Saku meesteka erilinastus.

Nagu meestekatel ikka, tuleb lisaks uue kodumaise komöödia linastusele kohapeal juttu naistest, saab nalja, loositakse auhindu ja ampsatakse korralikult kinosnäkki. Tõelište meešte kinušeanšš tõelištele meeštele!

Osta pilet Apollo Kino kodulehelt.

Foto: Apollo Kino

Laudamärul läheb lahti! Ilmus «Vanamehe filmi» ametlik kinotreiler, lehmaga ja puha

24. septembril esilinastub kauaoodatud kodumaine «Vanamehe film». Tegemist on eestlaste seas juba 7 aastat palavalt armastatud Vanamehe eepilise road-movie ehk teekonnafilmiga.

Lugu algab, kui lapšelapsed tulevad suveks maale Vanamehele külla. Idüllilisest suvepuhkusest vanaiša juures on asi kaugel, sest Vanamees ruunab karmi maa tööga nii lapsi kui ka oma lüpsilehma. Jõmpšikad ei mõista maaelu kombeid ja põhjustavad hinnatud lehma põgenemise. Nüüd on Vanamehel ja lastel aega 24 tundi, et lehm üleš leida ja udar kahjutuks teha, sest nagu me kõik teame – üle ööpäeva lüpsmata udar plahvatab ja põhjustab hirmsa piimatuumakatastroofi! Sellel teekonnal seisavad meie kangelased silmitsi maaelu põlgavate hipsteritega, iidselt targa Puujumalaga, meeleheitel saekaatrimeestega, kõhukinnisuse käes vaevleva karuga ning lehma surma himustava Piimavanaga. 

Täispika animatsiooni režissöörideks ja stsenaristideks on Mikk Mägi ja Oskar Lehemaa. Küsimusele, kes on Vanamees, vastavad autorid, et ta on heatahtlikult vastutustundetu elumees, kes armastab oma lauta ning piimabišnušit. «Vanamehe filmi» vaataja ei pea autorite kinnitusel olema olnud pikaaegne Vanamehe fänn, et filmis toimuvat mõista või sellele kaasa elada – film on mõeldud kõigile, kes peavad lugu äkilisest huumorist ja tempokast astumisest. «See film on šulle, mulle, meile kõigile ja Eešti rahvale!»

Tegelaskujudele annavad oma hääled Mikk Mägi, Jan Uuspõld, Märt Avandi, Indrek Ojari, Mart Kukk, Kristjan Lüüs, Jaagup Kreem ja paljud teised. Filmi tootjateks on BOP! Animation ja Apollo Film Productions.

Apollo Kinodes alates 25. septembrist 2019. 

Vaata seansside aegu ja osta pilet siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles