Välistreenerid juhendasid noori käsipallitalente

Lõuna-Eesti Postimees
Copy
Pekingi olümpiapronks ja kolmekordne Euroopa meistrite liiga võitja Carlos Prieto juhendas Eesti noormehi ja neidusid.
Pekingi olümpiapronks ja kolmekordne Euroopa meistrite liiga võitja Carlos Prieto juhendas Eesti noormehi ja neidusid. Foto: Helin Potter

Eesti Käsipalliliit korraldas Tallinnas ja Põlvas tipptasemel treenerite koolituse ja Eesti kuni 16-aastaste koondise talendilaagri. Selles osales 30 noormeest ja 20 neidu.

Kaheksast klubist tulnud 50 noort ning 25 treenerit said nelja päeva jooksul põhjalikku koolitust. Lisaks treeningutele Mesikäpa hallis tehti teste ja osaleti loengutel Põlva riigigümnaasiumis ja Põlva koolis. Populaarseks osutus näiteks eratreener Taimi Anijärve loeng toitumisest ning eesmärkide seadmisest karjääris, aga ka ettekanne avalikkuses suhtlemisest, mille viis läbi Eesti Olümpiakomitee meediaprojektide juht Merili Luuk.

Treeninguid vedasid Kalmer Musting, Kaspar Lees, Ella Kungurtseva ja Ragnar Põldma, väravavahtidega tegeles rahvusmeeskonna rootslasest treener Janne Ekman. Lisaks jagasid õpetussõnu teiste seas ka Saksamaa Käsipalliliidu noorte peatreener Jochen Beppler ja Hispaania ekskoondislane Carlos Prieto.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles