Lähipäevadel tuleb sooja kuni 12 kraadi

LEPM
Copy
Sügis Võrumaal.
Sügis Võrumaal. Foto: Arved Breidaks / Lõuna-Eesti Postimees

Ilmateenistuse prognoosi järgi ulatuvad lähipäevade õhusooja maksimumid kuni 12 kraadini.

Esmaspäeva öösel on pilves ilm. Pärast keskööd levib vihmasadu üle Eesti läänest itta, kohati on sadu tugev. Öö hakul puhub muutlik tuul 2-7, pärast keskööd tugevneb kagu- ja idatuul 5-10, rannikul puhanguti 14 m/s. Sooja on 3-8, rannikul kuni 11 kraadi. Päeval on pilves ilm, õhtul selgineb. Sajab vihma, Põhja-Eestis võimalik lörts. Pärastlõunal saartelt alates sadu lakkab. Puhub ida- ja kirdetuul 5-11, rannikul puhanguti 15-17 m/s, õhtul pöördub tuul põhja ning nõrgeneb. Sooja on 4-10 kraadi.

Teisipäeva öösel on pilves selgimistega olulise sajuta ilm. Puhub muutliku suunaga tuul 1-7 m/s. Õhutemperatuur on vahemikus -1 kuni +4 kraadi, saartel on sooja kuni 8 kraadi. Päeval pilvisus tiheneb. Mitmel pool sajab vähest vihma. Tuul pöördub kagusse 5-10 m/s. Sooja on 5-10 kraadi. 

Kolmapäeva öösel on pilves selgimistega ilm. Ajuti sajab vihma. Puhub ida- ja kagutuul 5-10, põhjarannikul puhanguti 15 m/s. Sooja on 3-8 kraadi. Päeval on pilves selgimistega ilm. Ajuti sajab vihma. Puhub kirdetuul 4-10, põhjarannikul puhanguti 15 m/s. Sooja on 7-12 kraadi 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles