Jaan Toots: Monica Rand on üks teletups (11)

Jüri Saar
, arvamustoimetaja
Copy
Tartu abilinnapea Monica Rand.
Tartu abilinnapea Monica Rand. Foto: Margus Ansu

Keskerakonna juhatus ei langetanud täna hommikul otsust, kas kinnitada erakonna Tartu piirkonna eileõhtune otsus erakonnast välja arvata abilinnapea Monica Rand, kes ise tagasi astuda ei kavatse.

Keskerakonna Tartu piirkonna juht Jaan Toots ütles, et täna midagi ei otsustatud, juhatus tegeleb küsimusega ja otsus langetatakse lähiajal. Kas see on täna, homme või näiteks nädala jooksul, jäi vastuseta.

Ka Monica Rand jõudis anda kiire kommentaari: «Tallinna juhatusest ei antud mulle signaali, et ma pean ametist tagasi astuma, erakonna juhatus ja peasekretär tegelevad Tartu piirkonna juhatuse avaldusega mind erakonnast välja heita. Praegu minu jaoks midagi ei muutu.»

«Piirkonna juht Jaan Toots ütles tänasel erakonna juhatuse koosviibimisel, et ma olen üks teletups, kes tahab ainult intervjuusid anda. Pärast tema sõnavõttu ja minu vastuseid talle piirkonna esimees lahkus üsna kiirelt,» jätkas Rand.

Tootsi kommentaar selle tsitaadi kohta oli lühike: las Rand räägib, mida tahab.

Monica Ranna abilinnapea ametist tagandamise küsimus kerkis pärast erakonnale Tartu piirkonnas uue juhatuse valimist, piirkonna juhiks sai Jaan Toots. Monica Rand ei osutunud valituks ei piirkonna juhiks ega isegi mitte juhatusse.

Kohalikud keskerakondlased ei ole Rannale heitnud ette puudusi abilinnapeatöös, küll parteitöös, viimasel ajal aga allumatust erakonna suunistele ja veelgi enam, et ta on avalikkuse ees jaganud kommentaare kujunenud olukorra kohta.

Kommentaarid (11)
Copy
Tagasi üles