Rulatajad ja trikiratturid jäävad segaduse tõttu saalist ilma

Lenel Karu
Copy
Tartu skate-hallis harjutavad teiste hulgas tõukeratturid Ott Normann (vasakul) ja Artur Ress, kellele maja sulgemine on kurb uudis.
Tartu skate-hallis harjutavad teiste hulgas tõukeratturid Ott Normann (vasakul) ja Artur Ress, kellele maja sulgemine on kurb uudis. Foto: Margus Ansu

Sajad noored Tartu ekstreemsportlased jäävad uuest aastast mõneks ajaks treenimisvõimalusest ilma, sest ligi kümme aastat rula-, BMX- ja tõukerattahuviliste kohtumispaigaks olnud Tartu skate-hall Aardla tänaval sulgeb uksed. Põhjus on lihtne. Tartu ainsa rula- ja trikiratturitele mõeldud sisehalli töös hoidmiseks ei ole lihtsalt piisavalt raha.

Esimese taotluse lükkas linn tagasi ning teisi raha küsimuse võimalusi enam ei kasutatudki. Samuti on ruumid seal toimetajate hinnangul oma aja ära elanud.

Kümme aastat ekstreemspordihalli eest vedanud Martin Bachmanni sõnul käib seal aasta jooksul lõbutsemas ja treenimas umbes 700 inimest. «Tartu linn on toetanud meid igal aastal ja oleme selle eest väga tänulikud. Küll aga on vaja siia suuremat investeeringut, et luua paremad tingimused,» rääkis Bachmann.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles