Mainekal võidusõidul osalev Vips: olen seda nädalavahetust terve aasta oodanud

Kris Ilves
, reporter
Copy
Jüri Vips.
Jüri Vips. Foto: Red Bull Content Pool

Eeloleval nädalavahetusel toimub mainekas Macau GP, kus pannakse pidulik punkt vormel 3 sarja hooajale. Stardis on ka Red Bulli värve esindav Eesti vormelisõitja Jüri Vips.

«See on nädalavahetus, mida olen terve aasta oodanud. See on mu lemmikrada, see on fantastiline. Macaus on imeline atmosfäär. Suurepärane, et saan seal osaleda,» rääkis 19-aastane Vips portaali Talk Motorsport vahendusel.

Vips osales legendaarsel võidusõidul ka eelmisel aastal, kuid pidi põhisõidus leppima 19. kohaga. Toona saavutas kuuenda koha Vipsi kaasmaalane Ralf Aron. 

«Seal on seinad nii lähedal. See on sõitjale nõudlik, aga põnev. Halb on see, et teiste eksimused võivad saada segavaks faktoriks. Just nii juhtus minuga eelmisel aastal. Mul oli hea kiirus, aga tulemus ei olnud selline, nagu see oleks pidanud olema,» rääkis Vips, kes sõidab tänavu Hitechi meeskonnas.

Sel hooajal vormel 3 sarjas neljanda koha saanud Vipsi suurimad konkurendid Macaus on kõigi eelduste kohaselt Prema meeskonna sõitjad Robert Shwartzman ja Marcus Armstrong, aga ka Daniel Ticktum, kes esindab seal Carlini meeskonda.

Mullu vormel 3 sarjas Mick Schumacheri järel teise koha pälvinud Ticktum kuulus Red Bulli noorteakadeemiasse, kuid sai tänavusel hooajal hundipassi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles