Coop avas Mõisavahes kaupluse, neli on veel tulemas

Tartu Postimees
Copy
Mõisavahe tänaval asuvas Tartu tervisekeskuses avas uksed uus Konsum.
Mõisavahe tänaval asuvas Tartu tervisekeskuses avas uksed uus Konsum. Foto: Erakogu

Tartu värskeim Coopi Konsumi toidupood avati täna kell 12 Mõisavahe tänaval asuvas Tartu tervisekeskuses. Uue kaupluse müügisaal on suuruselt võrreldav Ujula ja Lembitu tänava poodide omaga.

Et kõrval asub suur elurajoon, on eriline rõhuasetus värske ja laia toiduvaliku – nii toiduvalmistamiseks vajalikud toormaterjalid kui valmistoidud – tagamisel iga päev.

Coop Tartu juhatuse liige Madis Suiste avaldas lootust, et Kvartali kokkade lai tootevalik, nii sooja kui külma köögi tooted, leiab uues kaupluses sama hea vastuvõtu kui Kvartali toidupoes. «Eesti kõige laiemate kasutuvõimalustega nutikassad lubavad ka tipptundidel oste sooritada mõistliku ajakuluga. Asukoht Tartu tervisekeskuse majas pakub tartlastele lisamugavusi mitmete vajalike asjatoimetuste kokku koondamisel. Säästukaardi omanikel on jälle uus ja mugav ostukoht juures.» 

Uue Konsumi avamise puhul saab Säästukaardi teha tasuta. 

Lisaks eelnimetatule on erinevas järgus ettevalmistused käimas veel nelja Coopi kaupluse rajamiseks. Nüüdseks on alla kirjutatud kaupluste arendamise kokkulepped Raadimõisa elurajoonis Kaupmehe tänaval ning Kvissentali külje all Jõgeva maantee ääres. Raadimõisa Konsum on kavas avada hiljemalt järgmise aasta kevadel ning Kvissentali Konsum tuleva aasta lõpuks. Edendamaks elu Tartumaal, kerkivad 2020. aasta jooksul Alatskivi ja Melliste A&O kaupluste asemele senisest palju laiema kaubavalikuga Coopi Konsumid.

«Mõisavahe, Kvissentali ja Raadimõisa kauplusest saavad Coopi esindused nendes Tartu piirkondades, kus me varem esindatud polnud. Püüame mõistliku hinnatasemega pakkuda kohalikule elanikkonnale kõike igapäevaeluks vajalikku. Uute kaupluste lähipiirkonnad on kiiresti arenevad ja kvaliteetne kaubandusteenus on seal juba ette väga oodatud,» kinnitas Coop Tartu juhatuse esimees Tarmo Punger. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles