Prisma hakkab pakkuma Tartus ja linna lähiümbruses kaupade kojuvedu (2)

Tartu Postimees
Copy
Ostukorv toidukaupadega
Ostukorv toidukaupadega Foto: Konstantin Sednev

Täna hakkab Prisma esimese jaeketina kõikidele oma Tartu ja selle lähiümbruse klientidele e-poest tellitud kaupu koju toimetama. 

Juulis avanes tartlastel võimalus osta soovitud kaup Prisma e-poest ja sellele hiljem poodi järele tulla. Teenuse populaarsus julgustas Prismat liikuma sammu edasi ja tänasest saab ostetud kaupa ka Tartu piirkonnas koju tellida.

Kojuveoteenust pakutakse koostöös Välk taksoga, kus on  kasutusel keskkonnasäästlikud elektriautod. Kaupa on võimalik tellida kolme tsooni, mis katavad ära nii Tartu linna kui selle lähiümbruse, näiteks Aovere, Kõrveküla, Luunja, Külitse, Vorbuse, Maramaa, Tõrvandi, Ülenurme ja teised 10 kilomeetri raadiusesse jäävad sihtkohad. Tartu linnas on teenuse hind viis eurot, lähiümbruses seitse kuni üheksa eurot.   

E-Prisma kogemused Tallinnas näitavad, et klientidele on kojuveoteenus oluline lisaväärtuseks, mis pakub võimalust aega kokku hoida. Samas on see vajalik ostlemisviis ka vanematele inimestele või väikeste lastega kodus olevatele lapsevanematele. 

Kommentaarid (2)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles