Märjamaal toodetud jõuluehted kaunistavad Londonit ja Macaud

Copy
Jõulukaunistuse näidis Adam BD kataloogist. Sarnased pallid peaksid tulema ka Viljandisse, kuid siia paigaldatavatest dekoratsioonidest saavad inimesed soovi korral läbi jalutada.
Jõulukaunistuse näidis Adam BD kataloogist. Sarnased pallid peaksid tulema ka Viljandisse, kuid siia paigaldatavatest dekoratsioonidest saavad inimesed soovi korral läbi jalutada. Foto: Adam Bd Tootekataloog

Märjamaa tehases valmivad ehted, mis kaunistavad enne pühi Macaud, Londonit ja Peterburi.

Adam BD arendusjuht Martin Makarevitš ütles ERRile, et klassikaline lumehelves on suur hitt, mis sobib kogu maailma, ning ideede valik on sadu lehekülgi pikk, lisaks on viimase aja suurim trend valged kuusepuud. «On läbivad asjad, mis jäävad. Kõige klassikalisem kuusevanik jääb ilmselt alati,» arutles Makarevitš.

Valged kuused kaunistavad sel aastal Londoni südalinna ja linnavalitsust ning valgeid puid on saadetud ka ookeani taha Ameerikasse, lisaks kaunistavad Märjamaa tehases toodetud ehted Helsingi Vantaa lennujaama ning omavalitsusi Soomes, Rootsis, Eestis, Lätis ja Leedus.

Makarevitš ütles, et tegelikult toodetakse Märjamaal jõuluehteid aasta ringi ning paar töist nädalat on veel ees: «Tempot tõstame septembris ja praegu on nii, et kui esimeseks advendiks tahetakse kõike üles saada, siis praegu, novembri keskel on väga palju tööd tehtud.» 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles