Video: vaata Vipsi väljasõitu Super Formula eilselt testipäevalt

Siim Kaasik
, siim.kaasik@postimees.ee
Copy
Jüri Vips
Jüri Vips Foto: Ekraanitõmmis

Red Bulli noorteakadeemiasse kuuluv Jüri Vips näitas Suzuka ringrajal peetud Super Formula teisel testipäeval kolmandat ja viiendat aega.

Hommikusel testil oli kiireim Nirei Fukuzumi ajaga 1.35,190, mis tähistab Super Formula klassis ka mitteametlikku rajarekordit. Teist aega näitas Naoki Yamamoto (+0,070) ning kolmandat Vips (+0,082).

Pärastlõunane test sõideti kerges vihmas ning seetõttu olid ka ringiajad kehvemad. Parimat minekut näitas Tadasuke Makino, saades kirja aja 1.36,482. Vips kaotas talle viiendana 0,648 sekundiga.

Vips: autoga harjumine võttis aega

Eile oma esimesel testipäeval tegi Vips väikese väljasõidu ja lõhkus auto esinina. «Mul oli väike intsident, kui sõitsin teelt välja. Õnneks sai kahjustada vaid auto esitiib,» selgitas eestlane.

Üdiselt jäi ta aga esimese testipäevaga, kus näitas teist ja esimest aega, rahule. «Ma naudin autot. Teadsin, et esimest korda auto roolis on raske. Tegu on ilmselt Jaapani ühe keerulisima ringrajaga. Ka auto on palju võimsam kui vormel 3. On palju, millega ära harjuda. Aga olen iga ringiga aina rohkem juurde õppinud ning enesekindlamaks saanud.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles