Tallinna hokiklubi visati Soome meistrivõistlustelt välja

Postimees Sport
Copy
Jäähokikaigas ja litter. Pilt on illustratiivne.
Jäähokikaigas ja litter. Pilt on illustratiivne. Foto: Ron Nickel / Design Pics / ZUMAPRESS.com/Scanpix

Tänavu Soome jäähoki meistrivõistlustel osalenud hokiklubi Vipers sai sealselt alaliidult karmi teate, mille kohaselt visatakse nende U11 võistkond liigast sootuks välja. 

Vipersi noortemeeskond osales E1 tasemel Soome meistrivõistlustel. See võistlus on sportlastele, kes on sündinud aastal 2008 või hiljem. Vipers pidi Soomes võistlemiseks sõitma periooditi üle lahe, kuid nüüd jääb see projekt sootuks katki. 

Võistluste korraldaja Pirkka Antila kinnitas Soome meediale, et tõesti säärane lugu juhtus. «Vipers on liigast välja visatud. Selle põhjustas ebakorrektne käitumine nii meeskonna kui ka lapsevanemate poolt. Rohkem ma sellele teemale ei peatuks, sest see pole vajalik. Kahjuks tuli Vipersi viimane kohtumine pooleli jätta ja selle põhjal tegime ka otsuse,» selgitas Antila.

Kohtumine, millest probleem tekkis, peeti laupäeval. Kohtunik vilistas Vipersi kahjuks vea, millega kohale tulnud lapsevanemad rahul ei olnud ning nii asuti õigusemõistjat jõhkralt ähvardama. Kuuldatavasti olid lapsevanemad tarvitanud ka alkoholi, kuid seda kinnitada ei saa. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles