Koikkülas avati treeninguplats

Lõuna-Eesti Postimees
Copy
Koikküla välitreeningualal on ronimisredelid, rinnalihaste jõumasin, poksikoti hoidja koos poksikotiga ja võimlemiskompleks.
Koikküla välitreeningualal on ronimisredelid, rinnalihaste jõumasin, poksikoti hoidja koos poksikotiga ja võimlemiskompleks. Foto: Hille Tamman

Kuna noormeestele oli Valga vallas asuvas Koikkülas tegevusvõimalusi vähe, rajas külaselts sinna välitreeninguala.

Puhkeplatsi on seltsi eestvedamisel arendatud aastaid. Esmalt lammutati kinnistul kasutusest välja langenud kortermajad. Paar aastat hiljem oli võimalik projektitoetuse abil rajada mängualad ning püstitada puhkamiseks paviljon. Kuna noormeestele oli tegevusvõimalusi vähe, võeti tänavu ette välitreeninguala rajamine. Tegemist oli Taheva piirkonna külade arengukavas kokku lepitud tegevusega ja see oli abiks ka raha hankimisel.

Platsile paigaldati ronimisredelid, rinnalihaste jõumasin, poksikott ja võimlemiskompleks. Samuti on seal infotahvel, prügikast ja pink, et sportijatel oleks võimalus puhkepausiks ning säiliks ala heakord.

Ettevõtmine kulges asjaajamisega seotud probleemide ning ehituse kallinemise tõttu küll üle kivide ja kändude, aga tulemus sai lõpuks hea.

Kulud ulatusid 13 198 euroni, millest suurem osa tuleb Valgamaa partnerluskogu ja PRIA kaudu Leaderi programmist. Toetust saadi veel Valgamaa Omavalitsuste Liidult ning Valga vallalt.

Välitreeninguala rajas K-Wooden Production Grupp OÜ ning ehituse omanikujärelevalvet tegi Tarva-Ehitus OÜ. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles