Valgas oli laupäev vägivallarohke

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Vägivald.
Vägivald. Foto: Elmo Riig

Politsei sai laupäeval Valgast ridamisi väljakutseid, mis olid seotud vägivallategudega.

Varahommikul sai politsei teate, et Sepa tänava korteris muutus joobes 31-aastane mees oma pere suhtes vägivaldseks: ta lõi elukaaslast ning alaealist last. Politseinike saabudes oli mees sündmuskohalt lahkunud. Juhtunu üksikasju selgitab politsei välja kriminaalmenetluses.

Vahtra tänava korteris puhkes aga elukaaslaste vahel tüli, mille käigus 52-aastane mees lõi 47-aastast elukaaslast. Politsei pidas lööja kinni. Naise vaatasid kohapeal üle meedikud.

Õhtupoolikul puhkes Laia tänava eramus elukaaslaste vahel tüli, mille käigus oli 18-aastane noor mees löönud 23-aastast elukaaslast. Politsei pidas lööja kinni ning viis esmalt kainenema.

Samal õhtupoolikul sai politsei väljakutse Metsa tänava korterisse, kus oli terava esemega löödud 50-aastast meest. Kannatanu toimetati esmaabiks Tartu Ülikooli kliinikumi. Politsei pidas kuriteos kahtlustatavatena kinni 46-aastase mehe ja 44-aastase naise.

Prokuratuuri pressinõunik Kauri Sinkevicius täpsustas, et kannatanut löödi ühise alkoholitarvitamise käigus.

«Politsei on nii kannatanu kui ka kahtlustatavad üle kuulanud ja kogutud tõendite põhjal esitati 46-aastasele mehele kahtlustus raske tervisekahjustuse tekitamises, kui sellega on põhjustatud oht elule,» täpsustas pressinõunik. Samas lisas ta, et praegu teadaolevalt ei ole kannatanu seisund õnneks eluohtlik.

Laupäeva õhtul sai politsei väljakutse ka Laia tänava eramusse, kus joobes 49-aastane mees oli ähvardanud ning löönud 43-aastast elukaaslast. Politsei pidas mehe kuriteos kahtlustatavana kinni ning viis esmalt arestikambrisse kainenema.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles