Politseinikud kasutasid agressiivse mehe suhtes taserit

Lõuna-Eesti Postimees
Copy
Elektrišokirelv ehk taser. Foto on illustratiivne.
Elektrišokirelv ehk taser. Foto on illustratiivne. Foto: Meelis Meilbaum / Virumaa Teataja

Eile kasutas politsei Valgas taserit 31-aastase mehe suhtes, kes vehkis noaga, käitus ettearvamatult ning ei allunud korduvatele korraldustele nuga maha panna.

Eile kella 19.35 paiku sai politsei väljakutse Valga linna Puiestee tänava korterisse, kus 31-aastane joobes mees oli sõimanud oma naist, vehkis noaga ning ähvardas endale viga teha.

«Sündmuskohale saabunud patrull püüdis korrusmaja köögis istunud ning endale viga teha tahtnud mehega esmalt rääkida ning veenda teda nuga käest panema, kuid ebastabiilse käitumisega mees vehkis terariistaga edasi ning asetas seda endale korduvalt kõrile,» kirjeldas Kagu jaoskonna patrulltalituse juht Madis Soekarusk. «Agressiivne mees politseinike korduvatele korraldustele nuga käest panna ei allunud, mistõttu kasutasid korrakaitsjad provotseeriva ning end ohtu seadnud mehe ohjeldamiseks taserit.»

Soekaruski sõnul taastus mees elektrišokist üsna kiiresti, meedikud kontrollisid tema terviseseisundi üle ning seejärel viidi mees arestikambrisse kainenema.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles