Reformierakonna Võru piirkonna juhina jätkab Anti Haugas

LEPM
Copy
Reformierakonna Võru piirkonna juht Anti Haugas. 
Reformierakonna Võru piirkonna juht Anti Haugas. Foto: Arved Breidaks

Reformierakonna Võru piirkond valis 12. detsembril toimunud üldkoosolekul järgmiseks kaheks aastaks piirkonna esimeheks Anti Haugase.

„Tegemist on juhatusega, mis läheb vastu järgmistele kohalikele valimistele. Selle juhatuse kanda jääb valimisprogrammi koostamine ning tugeva nimekirja kokku panemine,” sõnas Haugas.

„Võru linn on viimasel paaril aastakümnel jõudsalt arenenud, kuid selle üks eeldusi on olnud juhtide vahetumine ning uute ideede kaasamine. Peame olema kahe aasta pärast praegustele linnajuhtidele kõige loogilisem ja värskem alternatiiv, kes saab ellu viia uuendused, milleks praeguse valitsuse käed on seotud,” lisas Haugas.

Reformierakonna Võru piirkonna üks peamisi eesmärke on haldusreformiga jätkamine, linna majandamise efektiivsuse kasvatamine ning seeläbi paremate avalike teenuste osutamine.

Lisaks Haugasele kuuluvad Võru piirkonna juhatusse Kersti Kõosaar, Merle Koik, Olev Lüütsepp, Andu Värton, Mait Klaassen, Krisjan-Kaur Vähi, Maiki Joakit ning Kati Arkman.

Samal päeval valiti veel Võru valla, Antsla ja Rõuge piirkonna juhatused.

Võru valla piirkonna juhina jätkab tänavu parimaks taluks tunnistatud Roosu talu peremees Aivar Rosenberg. Juhatusse kuuluvad Kairi Luik, Kristel Koddala, Rein Kraak ja Luule Jürisaar.

Rõuge piirkonna juhina jätkab Aigar Paas ja juhatusse kuuluvad Einike Mölder ning Imre Paas.

Antsla piirkonna juhina jätkab Kalev Joab ja temaga koos kuuluvad juhatusse Rain Ruusa ning Anti Ossis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles