Soe detsember jätkub: lähipäevil on oodata valdavalt plusskraade

Copy
Lähipäevil sajab paljudes kohtades lund, lörtsi ja vihma.
Lähipäevil sajab paljudes kohtades lund, lörtsi ja vihma. Foto: Liis Treimann

Ilmateenistuse prognoosi järgi on lähipäevil valdavalt oodata plusskraade.

Laupäeval tuleb prognoosi järgi kuni neli kraadi sooja. Päeval on pilves ilm ning mitmel pool sajab vähest vihma ja lörtsi. Puhub kagutuul 7-12, rannikul puhanguti 15-18 m/s. sooja on 1-4 kraadi.

Pühapäeva öösel on enamasti pilves ilm. Paljudes kohtades sajab lund, lörtsi ja vihma. Puhub kagutuul 7-12, rannikul puhanguti 15-18 m/s, hommikuks nõrgeneb veidi. Õhutemperatuur on vahemikus -1 kuni +3 kraadi. Päeval on enamasti pilves ilm. Paljudes kohtades sajab lund, lörtsi ja vihma, pärastlõunal sadu hõreneb. Puhub lõunakaare tuul 4-10, rannikul puhanguti kuni 14 m/s. Õhutemperatuur on vahemikus 0 kuni +5 kraadi.

Esmaspäeva öösel on pilves ilm. Sajab lund, lörtsi ja vihma. Puhub lõunakaare tuul 4-10, rannikul puhanguti 15 m/s, hommikul pöördub läände. Õhutemperatuur on vahemikus 0 kuni +4 kraadi. Päeval on pilves selgimistega ilm. Mitmel pool sajab vihma ja lörtsi. Puhub lääne- ja edelatuul 7-12, puhanguti 14-17 m/s, õhtul nõrgeneb veidi. Sooja on 2-6 kraadi.

Teisipäeva öösel on pilves selgimistega ilm. Mitmel pool sajab enamasti vihma. Puhub lääne- ja edelatuul 6-11, rannikul puhanguti 15 m/s, hommikuks nõrgeneb. Sooja on 2-6 kraadi. Päeval on pilves selgimistega ilm. Mitmel pool sajab enamasti vihma, pärastlõunal sadu hõreneb. Puhub läänekaare tuul 3-8 m/s. Sooja on 2-6 kraadi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles