Galerii ja video ⟩ Rahva lemmiku tiitli teenisid välja munakämpingu eestvedajad

Copy

Lõuna-Eesti Postimehe lugejate lemmiktoote tiitli pälvis sel aastal ettevõtte Arel Plusi valmistatav munakämping. Neljapäeval võtsid ettevõtte esindajad Lõuna-Eesti Postimehe peatoimetajalt Sirli Homuhalt vastu tiitliga kaasneva lugejate lemmiktoote märgise. 

Lõuna-Eesti aasta rahva lemmiku hääletusel osales üle 3500 inimese, kellest 1033 valis parimaks just munakämpingu.

Üks Arel Plusi eestvedajatest Raul Uibopuu rääkis, et sellised tunnustused panevad neil silma särama ja motiveerivad rohkem pingutada. Tema sõnul näitab just rahva lemmikuks saamine seda, et nad ajavad õiget asja.

Munakämping on munakujulise fassaadiga valmiskämping, mis tarnitakse klientidele kasutusvalmina. Kämping koosneb ilmastikukindlast termotöödeldud kuusepuidust, mis peab vastu põhjamaade kliimas. Sisemised tööpinnad on valmistatud naturaalsest tammepuidust. Sees on kahekohaline diivanvoodi ja kappidega kööginurk. Samuti on kämpingus sees ahi, laud ja tool.

Esimest korda toodi munakämping rahva ette oktoobrikuus, kui Tartus toimus ehitus- ja sisestusmess. Munakämping on põhiliselt mõeldud Eesti ja Skandinaavia turule. Selle hind on natukene vähem kui 8000 eurot.

Tõrva vallas Roobe külas asuvat ettevõtet veavad kolm meest: Ardi Kaljusaar, Elgo Üksvärav ja Raul Uibopuu. Eelmisel aastal võitis Arel Plusi valmistatav munasaun Lõuna-Eesti aasta toote tiitli.

Tiitli kätteandmisel osales ka Kagu-Eesti ettevõtluskonsultant Kuldar Leis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles