Tänavu pole valgetele jõuludele loota

BNS
Copy
Lähipäevadel valitsevad plusskraadid lumelootust ei anna ja jõulude ajal sajab valdavalt vihma.
Lähipäevadel valitsevad plusskraadid lumelootust ei anna ja jõulude ajal sajab valdavalt vihma. Foto: Arved Breidaks/

Lähipäevadel valitsevad plusskraadid lumelootust ei anna ja jõulude ajal sajab valdavalt vihma.

Ilmateenistuse teatel on ööl vastu esmaspäeva pilves ilm ja mitmel pool sajab vihma. Tuul pöördub kirdesse kiirusega 2-8 m/s. Sooja on 1-5 kraadi. Esmaspäeva päeval on samuti pilves ilm ja kohati sajab vähest vihma. Puhub põhjakaaretuul 2-8 m/s. Sooja on 3-6 kraadi.

Teisipäeva, jõululaupäeva öösel on jätkuvalt pilves ilm. Mitmel pool sajab vähest vihma. Puhub põhjakaaretuul 2-7 m/s. Sooja on 2-5 kraadi. Ka teisipäeva päeval on pilves ilm ning mitmel pool sajab vähest vihma. Puhub põhjakaaretuul 2-7 m/s. Sooja on 2-5 kraadi.

Kolmapäeva, esimese jõulupüha öösel on pilves ilm. Kohati sajab vähest vihma ja lörtsi. Tuul pöördub läänekaarde kiirusega 1-7 m/s. Õhutemperatuur on 0 kuni +5 kraadi. Kolmapäeva päeval on pilves selgimistega ilm. Kohati sajab vähest vihma ja lörtsi. Puhub valdavalt läänekaaretuul 1-7 m/s. Õhutemperatuur on 0 kuni +5 kraadi. Õhtupoolikul läheb mõnevõrra külmemaks.

Neljapäeval, jõulu teisel pühal püsib tõenäoliselt madalrõhkkonna ülekaal ning sajuvõimalus on võrdlemisi suur – enamasti sajab seejuures jätkuvalt vihma. Tuul peaks veel võrdlemisi rahulik olema. Sooja on ööpäeva vältel 2-4 kraadi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles