Fotod ⟩ Valga raekojas tänati kaunima jõulukodu konkursil osalejaid

LEPM
Copy

Eile korraldati Valga raekojas tänuüritus neile kodanikele, kes osalesid Valga vallavalitsuse korraldatud kaunima jõulukodu konkursil. Meened andsid osalejatele üle Valga asevallavanem Viktor Mägi ja vallavolikogu esimees Külliki Siilak.

Siilak meenutas oma sõnavõtus, kuidas kaunima jõulukodu konkurss on juba päris pika ajalooga. „Ma mäletan, kuidas juba aastaid tagasi osales Valga Haigla sellel samal konkursil ning meie majandusjuhataja meisterdas kitlitest lumememmed. See on tore, et siiani konkursist osa võetakse ning läbi selle panustate kõik teie, kes te siin olete meie linna ja valla kaunidusse jõuluajal,“ sõnas volikogu esimees Külliki Siilak.

Konkursil osales kokku 11 kodukaunistajat. Välja valiti ka kaks koduomanikku, kes pälvisid auhinnad. Rahvas sai valida oma lemmiku Valga valla Facebookis. Valla lehel oli üleval galerii kõikidest laekunud piltidest ning see pilt, mis kogus enim meeldimisi 31. detsembriks pälviski rahva lemmiku tiitli. Sel aastal osutus selleks Kaspar Murumets. Teise lemmiku valis välja Valga vallavalitsus ning selleks sai Jane Zuppuri ja Viktor Egliti kodu.

Valga vallavalitsus tänab kõiki konkursil osalejaid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles