Ilmajaam lubab uuel nädalal jaanuari keskpaigale tavatult kuni üheksa kraadi sooja.
Ilmajaam lubab uuel nädalal jaanuari keskpaigale tavatult kuni üheksa kraadi sooja. Foto: Mati Määrits/Lõuna-Eesti Postimees

Algava nädala esimese poole ilma kujundab madal- ja kõrgrõhkkondade kolonn, mis toob vihma ja lörtsi ning jaanuari keskpaigale tavatult ka kuni üheksa kraadi sooja.

Ilmateenistuse teatel on ööl vastu esmaspäeva vähese ja vahelduva pilvisusega ilm. Öö hakul sajab kohati vähest vihma. Puhub edela- ja läänetuul 5-11, rannikul puhanguti kuni 15 m/s. Õhutemperatuur on -2 kuni +3 kraadi. Esmaspäeva päeval on pilves selgimistega sajuta ilm. Puhub edela- ja läänetuul 5-11, rannikul puhanguti kuni 15 m/s. Sooja on 1-5 kraadi.

Teisipäeva öösel on pilves selgimistega olulise sajuta ilm. Puhub edelatuul 5-11, rannikul puhanguti 15 m/s. Õhutemperatuur on -1 kuni +4 kraadi. Teisipäeva päeval on samuti pilves selgimistega ilm. Pärastlõunal levib vihma- ja lörtsisadu läänest itta. Lõuna- ja edelatuul tugevneb 8-14, saartel ja rannikul puhanguti kuni 20 m/s. Sooja on 1-5 kraadi.

Kolmapäeva öösel on pilves ilm. Sajab vihma ja lörtsi. Puhub lõuna- ja edelatuul 7-13, saartel ja rannikul puhanguti kuni 17 m/s. Sooja on 1-5 kraadi. Kolmapäeva päeval on pilves selgimistega ilm. Sajab vihma, kuid pärastlõunal sadu hõreneb. Lõunatuul tugevneb 8-13, puhanguti 17 meetrini sekundis, saartel ja rannikul 12-17, puhanguti kuni 22 meetrini sekundis. Sooja on 5-9 kraadi.

Kommentaarid
Copy