Teisipäevase Valgamaalase paberväljaande tutvustus

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Trükikoda Kroonpress Tartus. Valgamaalane on trükkimisel.
Trükikoda Kroonpress Tartus. Valgamaalane on trükkimisel. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Politseile, päästeametile ja Valga haiglale tuli uus aasta üpris rahulikult. Samas väljakutseid ikka saabus – eelkõige sinna, kus palju rahvast koos.

Laupäeval alanud rahva ja eluruumide loenduse kahe esimese päevaga täideti internetis küsimustik enam kui 58 000 Eesti elaniku kohta. Mida ütleb vastav statistika Valgamaa kohta?

Ilmaolud on taas talvisemad. Libeduse saabudes näeb aga tihtipeale nii tänavatel kui parklates autosid, mis riskantset sõitu teevad – vahel inimestele ohtlikult lähedal.

Hummuli noortekeskus otsib ruume, milleta nad seni läbi ajama on pidanud.

Tahes-tahtmata jääb möödunud aasta ning sellega koos euro tulek rahvale meelde lõppematuna tunduva hinnatõusuga. Eurohindu kiputakse endiselt kroonidesse arvutama.

Pangaametnike arvates oli eurole üleminek märgilise tähendusega sündmus, mis suurendas riigi tuntust ning stabiilsust, samuti pangaklientide kindlustunnet.

Tõrva apostliku õigeusu kirikuhoone – praeguse kirik-kammersaali – sisseõnnistamise 106. aastapäeva tähistati möödunud nädalal Tobiase keelpillikvarteti kontserdiga.

Hiljutiste pühade künnisel korraldasid Tõrva kirik-kammersaalis kontserdi Maie Kala ning tema juhendatavad solistid ja kollektiivid.

Lehes on ka Valgamaalase tegijate soovid uueks aastaks lehe lugejatele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles