Põlva Serviti võõrustas tugevaid vastaseid

LEPM
Copy
Hetk Eesti meistri Põlva Serviti ja Leedu meistri Klapieda Dragunase kohtumisest.
Hetk Eesti meistri Põlva Serviti ja Leedu meistri Klapieda Dragunase kohtumisest. Foto: Helin Potter

Lõppenud nädalavahetusel kohtus Põlva Serviti kodusaalis ukrainlaste ZTR Zaporozhyega ja Leedu meistri Klaipeda Dragunasega. Mõlema võistkonna vastu anti küll tuline lahing kuid siiski tuli tunnistada vastaste paremust ning soovitud võidupunkte tabelisse kirja ei saadud.

ZTR Zaporozhyega kohtumine oli tasavägine, kuid Serviti võitles probleemidega rünnakul. Kuigi Serviti võitles, siis lähemale kui ühe värava kaugusele viigist tablooseisu parandada ei õnnestunud. Lõpuvile kõlades tuli tunnistada vastase paremust 23:24 (10:15).

Kohtumises Klaipeda Dragunasega, kellel päev varem kohtumist ei olnud, oli Serviti raskustest realiseerimisega. Kuigi võideldi ning korraks oli tablool ka viigiseis, siis enamaks jaksu ei olnud ning tuli ka leedukatelt võtta vastu kaotus 26:29 (15:16).

” Vastased mängisid mõlemal päeval väga kõvasti. Leedukate vastu jäime hätta realiseerimisel, mitmed 1:1 olukordade lahendamisel jäid meil erinevad mängijad hätta. Väga raske on edukalt mängida kui realiseerimisega jäädakse hätta ning vastane samas viskab ära. Toimus pidev võitlemine. Ka ukrainlastega mängides olime hädas rünnakuga.Rünnakutegevus, eriti tagantmängijate puhul oli alla poole arvestust. Leedukate vastu oli rünnakul teatud viskeagresiivsus olemas, kuid siiski ei olnud seda piisavalt. Seega jäime ühel päeva hätta rünnakuga ja teisel päeval realiseerimisega. Keeruline on selliste vastastega kaks päeva järjest mängida, eriti olukorras kus vastane tahab rohkem võitu,” analüüsis kohtumisi Kalmer Musting.

ZTR Zaporozhye mängus viskasid väravaid: Ülljo Pihus 5, Henri Sillaste 4, Mathias Rebane, Tõnis Kase 3, Anatolii Chezloc, Carl-Eric Uibo 2, Sander Sarapuu, Henri Hiiend, Alfred Timmo, Stanislav Kholodiuk 1.

Klaipeda Dragunsega kohtumises viskasid väravaid: Henri Sillaste 9, Anatolii Chezlov, Alfred Timmo 4, Sander Sarapuu 3, Tõnis Kase, Henri Hiiend 2, Kristjan Muuga, Ülljo Pihus 1.

Servitile saab kaasa elada juba kolmapäeval 5. veebruaril kell 19 kui kohtutatakse Mesikäpa hallis HC Kehra Horizon Pulp/Paperiga. Järgmine Balti Liiga kohtumine toimub pühapäeval 9. veebruaril kell 16,kui Serviti kohtub Mesikäpa hallis SKA Minskiga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles