Valgamaal korraldati kolmas jalgpalli osavusfestival

LEPM
Copy
Möödunud nädala lõpus peeti Valga spordihallis Eesti Jalgpalli Liidu ja Valgamaa Spordiliidu koostöös Rimi jalgpalli osavusfestival.
Möödunud nädala lõpus peeti Valga spordihallis Eesti Jalgpalli Liidu ja Valgamaa Spordiliidu koostöös Rimi jalgpalli osavusfestival. Foto: Eesti Jalgpalli Liit

Möödunud nädala lõpus peeti Valga spordihallis Eesti Jalgpalli Liidu ja Valgamaa Spordiliidu koostöös Rimi jalgpalli osavusfestival. Maakonnas kolmandat korda toimunud festivalil osales 11 võistkonda kuuest koolist.

Võistkonnad võtsid mõõtu palli vedamises, väravate löömises ja kombineeritud harjutuses. Nooremas vanuserühmas, 1.–3. klasside arvestuses, noppis esikoha Valga põhikool, kellel õnnestus koguda 21 punkti. Neile järgnesid Pühajärve põhikool (15 punkti), Valga Priimetsa kool (11), Lüllemäe põhikool (9), Puka kool (5) ja Hummuli põhikool (5).

Vanemas vanuseklassis, kus võistlesid 4.–5. klasside õpilased, saatis edu Valga põhikooli 5. klassi võistkonda, kes said harjutuste tulemusena kirja 14 punkti. Koos nendega tagas koha finaalvõistlusel Pühajärve põhikooli võistkond, kes kogus 13 punkti. Lisaks osalesid festivalil ka Lüllemäe põhikool (9 punkti), Valga põhikooli 4. klassi võistkond (6 punkti) ja Valga Priimetsa kool (6 punkti).

4.–5. klasside finaalvõistlus, kuhu pääsevad iga maakonna ja Tallinna võistluse kaks paremat, toimub 2. aprillil Tallinnas Kalevi spordihallis. 1.–3. klasside võistlused lõppevad maakondlike võistlustena, vabariiklikku finaalvõistlust ei toimu.

Veebruaris peetakse maakondlikke eelvõistlusi veel Ida-Virumaal ja Hiiumaal. Märtsis toimuvad festivalid Tartu-, Rapla-, Pärnu-, Lääne-, Harju-, Saare- ja Viljandimaal ning Lääne-Virumaal ja Tallinnas. Võimalusel lisanduvad festivalid ka Põlva- ja Võrumaal.

Eelvõistlustele saab registreerida ja rohkem infot osavusfestivalide kohta leiab siit. Maakondlike võistluste ajakava ja osalejad leiab siit. Kõikide toimunud festivalide tulemused ja pildigaleriid on nähtavad siin.

Jalgpalli osavusfestivale aitavad Eesti Jalgpalli Liidul koostööpartneritena läbi viia Rimi, Corny, Sportland, ABC Motors, Nike ja Eesti Koolipordi Liit.

Rimi jalgpalli osavusfestival 2020 eelvõistlused:

17. jaanuar Järvamaa – Paide Hillar Hanssoo Põhikooli võimla (6 kooli, 67 osalejat)

3. veebruar Jõgevamaa – Pisisaare Spordikeskus (7 kooli, 52 osalejat)

7. veebruar Valgamaa – Valga Spordihoone (6 kooli, 76 osalejat)

13. veebruar Ida-Virumaa – Sillamäe Spordikeskus

20. veebruar Hiiumaa – Palade Spordihoone

4. märts Tartumaa – Maaülikooli Spordihoone

10. märts Raplamaa – Rapla Sadolini Spordihoone

11. märts Pärnumaa – Pärnu Spordihall

13. märts Läänemaa – Haapsalu Wiedemanni Spordihoone

17. märts Lääne-Virumaa – Rakvere Spordikeskus

18. märts Tallinn – Kristiine Spordihall

20. märts Harjumaa – Kristiine Spordihall

24. märts Saaremaa – Kuressaare Spordikeskus

27. märts Viljandimaa – Viljandi Spordikeskus

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles