Galerii ⟩ Võru linn jagas tunnustusi ja tähistas aastapäeva

Tomi Saluveer
, reporter
Copy

Võru linn tunnustas reedel linna silmapaistvamaid inimesi, asutusi ja organisatsioone. Kultuurimajas Kannel toimunud Eesti Vabariigi 102. aastapäevale pühendatud vastuvõtul-kontsertaktusel andsid tunnustused üle Võru linnavolikogu esimees Ülo Tulik ja linnapea Anti Allas.

Võru linnavalitsuse poolt väljakuulutatud konkursil „Võro liina tego 2019" hääletati lõppenud aasta suurimaks teoks Võru linna keskväljaku valmimine ja avamine. Võru linnapea vapimärgi pälvisid riigikogu liige Kalvi Kõva ja mitmekülgne kultuuritegelane Silvi Jansons.

Läinud aasta tegija on Võru linnavalitsuse haljastuse ja linnakujunduse spetsialist Anne Vahtla, aasta ettevõte AS Lõuna-Eesti Haigla, aasta ettevõtjad mootorsõidukijuhtide koolitamisega tegeleva Tugev Partner OÜ asutaja, sõiduõpetaja Raul Kell ning Kati Pilatese Stuudio (Versit OÜ) looja, omanik ja treener Kati Kornel, aasta mittetulundusühing kohalikke loovinimesi ühendav MTÜ Võru Loomeselts ning aasta toetaja Liiva-ATE-le õla alla pannud ettevõtja Roland Lust.

Aasta koostööpartner on turismivaldkonnas tegutsev Kadri Moppel, aasta tervishoiu- ja sotsiaaltöötaja Lõuna-Eesti haigla õendusabikeskuse juhataja Lilia Leppsaar, aasta heategija MTÜ Koos Laste Heaks juhatuse liige ja tegevjuht Toomas Palu, aasta kultuuriasutus Võrumaa Keskraamatukogu, aasta sporditegelane Võru spordielu edendaja ja taustajõud Külli Leola, aasta kultuuritegelane koorijuht ja muusikaõpetaja Signe Rõõmus, aasta noor Võru Gümnaasiumi abiturient Karl Jörgen Lööper ning aasta uus tulija aadressil Räpina mnt 18a asuv Tartu Salome Auto ASi auto- ja tehnikakeskus.

Aasta eriauhinna pälvib Võrumaa Talupidajate Liit linna juubeliks valmistatud hiigelsõira eest.

Tunnustusõhtul andis kontserdi Eesti rahvusmeeskoor.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles