Eestit ähvardab selle talve külmarekord

Copy
Külmenev ilm sunnib soojalt riidesse panema.
Külmenev ilm sunnib soojalt riidesse panema. Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

Lähipäevadel tuleb kohati kuni 13 kraadi külma, prognoosib ilmateenistus.

Reede öösel on Eestis pilves selgimistega ilm. Mitmel pool sajab vähest lund. Puhub kirdetuul 5-11, rannikul puhanguti 17 m/s, hommikul see nõrgeneb. Külma on 2-8 kraadi. Päeval on pilves selgimistega ilm. Mitmel pool sajab vähest lund. Puhub põhjakaare tuul 3-9 m/s. Õhutemperatuur on vahemikus 0 kuni -3 kraadi.

Laupäeva öösel on muutliku pilvisusega ilm ja kohati sajab vähest lund. Puhub läänekaare tuul 2-8 m/s. Külma on 3-9, kohati kuni 13 kraadi. Päeval on muutliku pilvisusega ilm. Kohati sajab vähest lund. Puhub läänekaare tuul 2-8 m/s, õhtul pöördub see saartel lõunasse. Õhutemperatuur on vahemikus -2 kuni +2 kraadi.

Pühapäeva öösel on pilves selgimistega sajuta ilm. Lõuna- ja kagutuul tugevneb 6-11, puhanguti 15, rannikul 8-13, puhanguti 20 m/s. Õhutemperatuur on vahemikus -1 kuni -6 kraadi, saartel tuleb kuni +2 kraadi.

Päeval on pilves ilm. Lume- ja lörtsisadu laieneb saartelt üle mandri itta, pärastlõunal läheb lääne poolt alates sadu üle vihmaks. Puhub lõuna- ja kagutuul 6-11, puhanguti 15, rannikul 8-13, puhanguti 20 m/s, õhtul veidi nõrgeneb. Õhutemperatuur on vahemikus -1 kuni +3 kraadi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles