Serviti alistas vastased ülekaalukalt

Lõuna-Eesti Postimees
Copy
Tõnis Kase (punases) viskas Serviti eest 8 väravat.
Tõnis Kase (punases) viskas Serviti eest 8 väravat. Foto: Helin Potter/arhiiv

Põlva Servitil alistas kodusaalis käsipalli meeste meistriliigas põhiturniiri viimane ringi avakohtumises Aruküla/Audentese 38: 17.

Serviti rivistus oli tavapärasest hõredam. Puudus mitu põhimängijat, kellele peatreener andis enne Balti liiga veerandfinaalkohtumist Klaipeda Dragunasega pühapäeval Mesikäpa hallis puhkust.

Mäng algas Servitile vaevaliselt: hädas oldi tehnilise praagiga ning realiseerimisega. Serviti päästerõngas mängu käima saamisel oli Henri Sillaste, kes kolme järjestikkuse väravaga andis meeskonnale vajaliku tõuke mänguks. Poolajaks oli tablool seis 22: 7. Sellist poolajaedu polnud tänavu meistriliigas veel nähtud ning Serviti jätkas sealt, kus pooleli jäädi, ka teisel poolajal.

Statistikutele on märgilise tähtsusega ka Raiko Rudissaare viimase minuti tabamus, mis oli Serviti selle hooaja 500. liigavärav.

Väravaid viskasid Serviti mehed aga järgmiselt: Tõnis Kase ja Henri Sillaste 8, Otto Karl Kont ja Ülljo Pihus 5, Henri Hiiend 4, Raiko Rudissaarja Carl-Eric Uibo 3 ning Arturs Meiksans 2.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles