Võrus suleti ajutiselt toidupood

Tomi Saluveer
, reporter
Copy
Grossi toidukaubad
Grossi toidukaubad Foto: Tomi Saluveer / Lõuna-Eesti Postimees

Grossi toidupood Võrus on ajutiselt suletud. Kaupluseketi teatel olid mitmed poe töötajad karantiinis ning pood suleti ennetava meetmena, et vältida Covid-19 viiruse laiemat kohapelaset levikut. 

Kaupluse ees seisid laupäeval inimesed, kes polnud poe sulgemisest teadlikud. Nende seas oli ka kõndimist toetava ratastraamiga vanaproua, kes tundis muret, kas ka lähedalasuvad teised poed on suletud. Grossi poest mõnesaja meetri kaugusel asuvad Coop Maksimarket ja Rimi on siiski avatud.

Grossi toiduketti omava OG Elektra ASi nõukogu liige Georg Gross kinnitas pühapäeval, et poe sulgemine on seotud viiruse ohuga. Mitmed kaupluse töötajad on tema sõnul karantiinis ja kuna Võrus on viirus teiste piirkondadega võrreldes laialdaselt levinud, otsustas poeketi rajaja Oleg Gross kaupluse Võrus sulgeda.

"Soovime ennetada viiruse levikut kohapeal," ütles Georg Gross ning lisas, et temal puudub samas informatsioon, et mõnel Võru Grossi toidupoe töötajal oleks kinnitatud Covid-19 viirus. Grossi sõnul kõik teised keti poed Eestis praegu töötavad, Võru pood on suletud kuni olukord muutub selgemaks.

Grossi toidukaupade Võru pood avati eelmise aasta augustist. Varem asus Grossi pood Kagukeskuses, kus pärast keskuse laiendustöid avas sel nädalal uksed seni Vabaduse ja Vilja tänava nurgal asunud Selver.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles