Otepää vald sulges spordi- ja mänguväljakud

LEPM
Copy
Suletud mänguväljak Otepääl.
Suletud mänguväljak Otepääl. Foto: Otepää vallavalitsus

Otepää vallavalitsus sulges  avalikuks kasutamiseks valla hallatavad spordirajatised ja spordiväljakud, mänguväljakud ja mängurajatised, supelranna alad ja seal asuvad mängu- ja terviserajatised.

Rajatised on suletud kuni 1. maini 2020. Terviseameti info kohaselt kandub koroonaviirus pindade kaudu kergesti edasi. Mängu- ja spordiväljakuid kasutavad paljud inimesed ja sealsete pindade desinfitseerimine ei ole iga kasutaja järel võimalik.

Vald paneb lapsevanematele südamele, et lastele ja noortele tuleb selgitada eriolukorra juhiseid ja mitte lubada koguneda kampadesse ning seega rikkuda eriolukorra 2+2 reeglit.

Samuti palub vald kõigil vallakodanikel jälgida ohutusnõudeid ja mitte eirata eriolukorra juhiseid.

Vallavalitsus paigaldab mängu- ja spordiväljakutele ka hoiatussildid.

Viide korraldusele: https://atp.amphora.ee/otepaa/index.aspx?itm=253815

Teistest spordirajatistest vallas:

Tehvandi ja Kääriku spordirajatistel on keelatud koguneda rohkem kui kahel inimesel, ka tuleb rangelt kinni pidada eriolukorra kehtestatud nõuetest. Tehvandi personal jälgib eriolukorra nõuetest kinnipidamist. Lisainfo: www.tehvandi.ee

Otepää Golfikeskus tervitab kõiki uusi tulijaid golfirajale. Samas tehakse kõik endast olenevat, et 60-hektarilisel maa-alal liiguksid inimesed piisavas kauguses teineteisest. Rajale lastakse ainult kahe inimese kaupa ja pikivahe peab olema samuti vähemalt 2 meetrit!  Eriolukorra reeglid uudiste all: http://www.otepaagolf.com/et

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles