Tõrva haigla hooldekodudes laustestimisega koroonaviirust ei leitud

Tiit Loim
, reporter
Copy
SA Tõrva Haigla Tõrva ja Hummuli hooldekodu üksustes tehti kõigile hoolealustele ja töötajatele koroonatest. Kokku tehti 80 koroonatesti, need olid kõik negatiivsed. Pildil Tõrva haigla hoone.
SA Tõrva Haigla Tõrva ja Hummuli hooldekodu üksustes tehti kõigile hoolealustele ja töötajatele koroonatest. Kokku tehti 80 koroonatesti, need olid kõik negatiivsed. Pildil Tõrva haigla hoone. Foto: Arvo Meeks

Ennetava meetmena tegi sihtasutus Tõrva haigla pühapäeval koostöös terviseametiga oma Tõrva ja Hummuli hooldekodus kõigile hoolealustele ja töötajatele koroonatesti. Kokku tehti 80 testi, ühelgi testitul viirust ei leitud.

Tõrva haigla juht Monika Horn kirjutas täna asutuse nõukogu liikmetele, et terviseameti teatel ei ole teisipäeva seisuga mitte ühtegi koroonaviiruse COVID-19 haigusjuhtu 80 testitu hulgas.

«Teeme kõik endast oleneva, et antud kriisiolukord meie jaoks valutult sujuks. Selleks oleme valmistunud varudes suurtes kogustes nii isikukaitsevahendeid, erinevaid desinfitseerimislahuseid ning isikuhooldusvahendeid. Ühtlasi teeme pidevat ennetustööd personali ja klientide hulgas,» kirjutas Horn.

Reedese seisuga pole ühelgi Tōrva vallas püsivalt elaval isikul koroonaviirust diagnoositud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles