Nakatunute arv jõudis 1400 peale

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Proovi võtmine sissesõiduga testimispunktis
Proovi võtmine sissesõiduga testimispunktis Foto: Tairo Lutter

Möödunud ööpäevaga lisandus Eestis 29 koroonaviiruse juhtu. Haigestunuid on seega nüüd ametlikel andmetel täpselt 1400.

15. aprilli hommikuse seisuga vajas Eestis uue koroonaviiruse tõttu haiglaravi 147 inimest, kellest 10 oli juhitaval hingamisel. Haiglatest on väljakirjutatud 117 inimest.

Viimase ööpäeva jooksul suri Eestis COVID-19 tõttu 3 inimest: Ida-Viru keskhaiglas ravil olnud 79-aastane naine, Kuressaare haiglas olnud 81-aastane mees ja Pärnu haiglas olnud 65-aastane mees. Lisaks on selgunud, et 10. aprillil erinevate kaasuvate haigustega surnud 83-aastase mehe COVID-19 testitulemus oli positiivne. Kokku on Eestis koroonaviiruse tõttu surnud 35 inimest.

Kõige rohkem positiivseid teste laekus rahvastikuregistri andmete järgi Harjumaal (12) ja Saaremaal (8). Järgnesid Ida-Virumaa (5) ja Pärnumaa (3), ühe nakatunu kohta rahvastikuregistris andmed puuduvad.

Seega ei lisandunud teadaolevalt uusi koroonahaigeid Valga-, Võru- ega Põlvamaal. Vastupidi, Valgamaal on haigusjuhtude arv täpsustatud andmetel isegi varasemast ühe võrra väiksem. Koroonakaart.ee andmetel on haigestumisi Võrumaal registreeritud 75, Põlvamaal ja Valgamaal aga kummaski 7.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles