Uue nädala keskpaik toob kuni viisteist soojakraadi

Copy
Homme tuleb ilus ilm.
Homme tuleb ilus ilm. Foto: Arvo Meeks

Vaatamata kõrgrõhkkonna mõjusfäärile eeloleval nädalal päriselt ilma vihmata hakkama ei saa, küll aga läheb ilm mõnevõrra soojemaks ja nii tuleb kolmapäeval paiguti kuni viisteist kraadi sooja.

Ilmateenistuse teatel on ööl vastu esmaspäeva pilves selgimistega olulise sajuta ilm. Puhub loode- ja põhjatuul 2-8 m/s. Õhutemperatuur on -1 kuni +4 kraadi. Esmaspäeva päeval on samuti pilves selgimistega ilm, kuid mandril sajab kohati vihma. Puhub loode- ja põhja, põhjarannikul läänekaaretuul 2-8, puhanguti 11 m/s. Sooja on 6-11 kraadi.

Teisipäeva öösel on vahelduva pilvisusega ilm. Mandril sajab kohati vähest vihma. Puhub põhjakaaretuul 2-8 m/s. Õhutemperatuur on -1 kuni +4 kraadi. Teisipäeva päeval on vahelduva pilvisusega ilm. Mandril sajab kohati vähest vihma. Puhub põhjakaaretuul 3-9, puhanguti 12 m/s. Sooja on 8-13 kraadi.

Kolmapäeva öösel on vahelduva pilvisusega sajuta ilm. Puhub valdavalt põhjakaaretuul 2-8 m/s. Õhutemperatuur on -1 kuni +4 kraadi. Kolmapäeva päeval on vahelduva pilvisusega ilm. Mandril sajab kohati vähest vihma. Puhub läänekaaretuul 3-9, põhjarannikul puhanguti 12 m/s. Sooja on 10-15, rannikul kohati 8 kraadi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles