VIDEOLUGU ⟩ Maitsete aasta lõppes tippkoka orsotoga

Pajatäie orsoto valmistamisega peakokk Joel Ostrati terrassil tõmmati pühapäeva pärastlõunal joon alla Vana-Võromaa maitsete aastale, mille jooksul said kohalikud toidutootjad ja söögikohad võimaluse oma tegemisi laiemalt tutvustada ning uusi ostjaid võita.

Tellijale Tellijale

«Annaksin sellele aastale kiitva hinnangu,» lausus Võrumaa talupidajate liidu tegevjuht Marika Parv. «Aasta jooksul oleme juurde saanud 27 Uma Meki märgisega uut tooteartiklit, meil oli Võru linna päevade puhul suurima sõira valmistamine ühistöös Võrumaa ettevõtjatega, meie ettevõtjad on osalenud nii messidel kui laatadel - nad on igal pool silma jäänud.»

Peale selle on maitsete aasta jooksul välja antud retseptikogumik «Võrumaa parimad palad», mis koondab ajaloolise Võrumaa taludest ning restoranidest-kohvikutest pärit retsepte.

Tagasi üles