Valga haigla taastas osaliselt plaanilise ravi

LEPM
Copy
Valga haigla. Foto on illustratiivne.
Valga haigla. Foto on illustratiivne. Foto: Arvo Meeks

„Valga haigla on osaliselt taastanud plaanilise ravitöö. Juba töötavad näiteks silmaarst, neuroloog, reumatoloog, hambaarst. Tehakse diagnostilisi uuringuid," teatas Valga vallavalitsuse Facebooki-lehe vahendusel haigla juht Margus Ulst.

Samas rõhutab Ulst, et ravitöö on taastunud tõepoolest vaid osaliselt ja vastuvõtule tulekut võiks kaaluda endiselt vaid äärmisel vajadusel. „Vastuvõttude intervalli on pikendatud, et oleks võimalik järgida 2x2 reeglit ja vältida patsientide suuremat kogunemist kabinettide uste taga," selgitab Ulst haigla töökorda ja lisab, et võimalusel antakse konsultatsiooni pigem siiski telefoni teel.

Sissepääs haiglasse toimub peaukse kaudu, kus õde võtab külastaja uksel vastu ja jagab juhiseid. Patsientidel palutakse haiglasse tulles kanda maski, et kaitsta end ja teisi. COVID-19 viiruse kahtluse korral palutakse mitte haiglasse tulla vaid pöörduda oma perearsti poole. Hooldekodu on jätkuvalt külastajatele suletud.

Uudiseid on veelgi. Teisipäeval, 21. aprillil saabub haigla apteegile uus mööbel ja lähipäevil apteek ka avatakse. Avatud on ka Tervise Abi invavahendite pood.

Täpsemat infot saab haigla registratuurist tel 766 5100 või vastuvõtukabinetist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles