Teisipäevase Valgamaalase paberväljaande tutvustus

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Trükikoda Kroonpress Tartus. Valgamaalane on trükkimisel.
Trükikoda Kroonpress Tartus. Valgamaalane on trükkimisel. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Kui kõik läheb plaanipäraselt, võib Valga raudteejaama hoone hiljemalt järgmisel aastal saada uue ilme. Raha saamiseks on projekt esitatud ning põhimõtteline nõusolek selle eraldamiseks olemas, kinnitas Valga linnavalitsuse arengunõunik Marika Post.

Kuigi sel nädalavahetusel sündis Väike-Maarjas tänavuse talve külmarekord, siis Otepääl Tehvandil temperatuur alla miinus kahe kraadi ei langenud ning seetõttu ei saadud Jaak Mae sõnul ka lumekahureid käivitada.

Valgamaa partnerluskogu ja imagoloog Linnar Priimägi on alustanud koostööd, et tõsta maakonna mainet. Tallinna Ülikooli reklaami ja imagoloogia dotsendi Linnar Priimäe sõnul näitab esialgne analüüs, et Valgamaa «jutustus» on üsna troostitu ja värvitu. Kuidas seda parandada võiks, loe teisipäevasest Valgamaalasest!

Valga korvpallikool alustas meistriliiga hooaja teist poolt kaotusega TTÜ korvpalliklubi vastu tulemusega 89 : 63. Meeskonna koosseisus on ka muudatusi, mille põhjusena võib Valga korvpallikooli mänedžeri Antti Vasara sõnul välja tuua kehva hooaja alguse.

Uus aasta tõi muudatused tööturuteenustes ja -toetustes. Olulisim neist on, et teenuseid saavad kasutada needki, kes töötuna arvel pole.

Tartu halduskohus lükkas tagasi Pühajärve põhikooli sulgemise vastu võitlevate lastevanemate taotluse rakendada esialgset õiguskaitset. Lastevanemate esindaja Allar Jõks andis lootust, et kohtuvaidlus võib lõppeda enne uut kooliaastat.

Valga laulu- ja tantsuansambel Oduvantšiki andis kontserdiga valgalastele võimaluse veel kord jõulud läbi elada, seekord vene ja ukraina rahva traditsioonidest lähtuvalt.

Eelmise aasta lõpus Tõrva Maximasse paigaldatud uus taaraautomaat tekitab klientides nõutust, kuna silt soovitab pudelitel kork maha keerata ning kaheksatriibulist koodi masin ei loegi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles