Tõrva vallas kadunud Raivo leiti surnuna

Lõuna-Eesti Postimees
Copy
Elva vallas Verevi külas hukkus elumaja põlengus vanem mees.
Elva vallas Verevi külas hukkus elumaja põlengus vanem mees. Foto: Arvo Meeks

Politsei palus kaasabi selgitamaks välja 48-aastase Raivo asukohta, keda nähti viimati nädalaid tagasi Tõrva vallas Linna külas. Täna leiti mees paraku surnuna.

Valgamaa piirkonnapolitseinik Sander Karu ütles, et täna, 28. juunil leidis kohalik talumees Linna külas metsaservast mehe surnukeha. Politsei selgitas välja, et tegu on juuni alguses kadunuks jäänud Raivoga.

Piirkonnapolitseinik kirjeldas, et surnukeha leiti linnulennul umbes 500 meetri kaugusel majast, kus Raivot enne kadumist viimati nähti. Olgugi et seda ala kontrollisid politseinikud ja vabatahtlikud nii ahelikus kui droonilennul, ei õnnestunud vaatamata pingutustele neil kordadel mingil põhjusel meest leida. Politsei tänab siiski kõiki, kes maastikul abiks käisid, et mehe saatuse ja asukoha kohta selgust saada.

Surnukeha saadeti täpse surma põhjuse selgitamiseks kohtuarstlikule lahangule, kuid politseil on alust arvata, et alkoholi tarvitanud terviseprobleemidega mees eksis maastikul, sattus hätta ja suri.

15. juunil sai politsei teate, et Tõrva vallas Linna külas ei ole kohalikud mitme nädala vältel näinud oma naabrimeest, 48-aastast Raivot.

Politsei kontrollis üle Raivo korteri ja kodukoha lähiümbruse, kuid meest sealt ei leitud. Samuti kontrolliti üle piirkonda jäävad kõrvalhooned ja mahajäetud majad.

Teadaolevalt oli mees 4. juunil oma kodust paarisaja meetri kaugusel koos sõpradega ühiselt alkoholi tarvitamas. Pärast seda polnud kellelgi aimu, kas mees suundus sealt koju või mis temast sai.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles