Jaaniöö kurvem pool: perevägivald ja viga saanud purjus alaealine

Maarius Suviste
, reporter
Copy
Perevägivald. Fotolavastus.
Perevägivald. Fotolavastus. Foto: Kristjan Teedema

Eelmisel ööpäeval käisid politseinikud mitmel pool Põlvamaal lahendamas perevägivallajuhtumeid. Valgamaal aga kukkus purjus alaealine ja sai tõsiselt viga.

«Põlvamaal andsid enam tooni perevägivallajuhtumid,» ütles Lõuna prefektuuri kõneisik Kerly Virk. Näiteks pöörasid enne südaööd Põlva vallas teadaolevalt armukadeduse tõttu tülli kaks alkoholi pruukinud naist, kriimustades teineteist siit ja sealt.

Tunni möödudes vajati politsei abi Põlva vallas ühes korteris, kus mees oli naist väidetavasti löönud ja teda kägistanud. Et mees oli agressiivne, tuli politseil tema kinnipidamisel kasutada käeraudu. Naine viidi esmaabi andmiseks traumapunkti, mees viidi esialgu kainenema. Naine oli kaine, sõnas politsei pressiesindaja.

Mõne aja möödudes laekus sarnane teade Räpina vallast, kus elukaaslased olid mõlemad alkoholi tarvitanud ja purjuspäi jageledes üksteist tõuganud.

Valgamaal oli üks tõsisem väljakutse südaööl Otepääle, kus 15-aastane tugevas alkoholijoobes noormees oli kukkunud ja tõsisemalt viga saanud. Meedikud võtsid ta oma hoole alla, üksikasjad on selgitamisel, teatas politsei.

Jaaniõhtu ja -öö inimkannatanutega liiklusõnnetusi Kagu-Eestisse ei toonud. Küll juhtus eile kella 17.30 paiku avarii Rõuge vallas, kus auto sõitis teelt välja ja paiskus katusele. Õnnekombel inimesed viga ei saanud. Juht oli kaine ja arvas, et kaotas masina üle kontrolli kurvis värskelt kruusatatud teel, ütles Kerly Virk.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles