Pjedestaalile kihutasid ka lõunaeestlased

Lõuna-Eesti Postimees
Copy
MX Open A klassis ei leidunud avaetapil vastast Priit Rätsepale (esiplaanil).
MX Open A klassis ei leidunud avaetapil vastast Priit Rätsepale (esiplaanil). Foto: Hanna Mägi/Eesti Mootorrattaspordi Föderatsioon

Tihemetsas Lauri krossirajal algasid MX Open A klassi, veteranide ja naiste Eesti karikavõistlused ning samas sõideti ka TOP200 harrastajate karikasarja avaetapp.

MX Open A klassis ei leidunud vastast Priit Rätsepale. Kahe sõidu kokkuvõttes sai ta esikoha Gert Krestinovi ja Meico Vettiku ees.

Harrastajate kiireima MX Open B klassi avasõidu võitis pea pooleminutilise eduga Tristan Uiga, kelle järel lõpetasid Madis Lepikov (Valga MK) ja Priit Palatu (Sõmerpalu MK). Teises sõidus võidutses seevastu kvalifikatsiooni kiireim, kuid esimeses sõidus ebaõnne kogenud ja 13. koha saanud Danel Dreving. Uiga oli seekord teine ja Palatu taas kolmas.

Kahe sõidu kokkuvõttes võitis Uiga, järgnesid Palatu (236 p) ning teises sõidus 8. koha saanud Lepikov.

Eesti karikavõistluste punktidele võistelnud veteranid ja naised sõitsid harjumuspäraselt koos. Noorematest veteranidest oli kiireim Urmas Heliste (Kagu MK) Allan Vierlandi ja lätlase Intars Janbergsi ees.

Naistest viis avaetapilt võidu koju Karleen Randver (Otepää MK), järgnesid Krissu Konoplitski (Sõmerpalu MK) ja Marleen Valdas.

MX Open A karikavõistlused ja TOP200 harrastajate karikasari jätkuvad 25. juulil Põlvamaal Räpina vallas asuval Linte krossirajal, kus leiab aset ka traditsiooniline motkokross «Isad ja pojad». 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles