Joobes isikud tegid päästjate elu keeruliseks

Tiit Loim
, reporter
Copy
Päästjad. Foto on illustreeriv.
Päästjad. Foto on illustreeriv. Foto: Marko Saarm

Päästjad said täna kell 14.38 väljakutse Otepää valda Keeni külla. Viga keegi ei saanud, kuid päästjatel tuli rinda pista tõrksate majaelanikega.

Lõuna päästekeskuse valvepressiesindaja Tiit Piiskoppel lausus kella 15.15 paiku, et praeguseks on sündmus kontrolli all ehk lokaliseeritud. Tulekahju puhkes kahekorruselises kivimajas. «Väljakutse tegija valmistas köögis süüa. Laps pani midagi teises toas põlema. Hakkasid ise kustutama. Suitsu oli palju. Siis jõudsid kohale Sangaste vabatahtlikud ja võtsid asja kontrolli alla. Otepää pritsimehed jõudsid samuti kohale. Keegi viga ei saanud,» lausus Piiskoppel.

Päästeameti teada lisas reede hommikul, et tulekahju avastades tegutsesid ema ja pere vanem tütar väga kiiresti alustades koheselt tule kustutamise ja pere teiste liikmete evakueerimisega.

Valvepressiesindaja tõdes, et tegu oli õnneliku, kuid veidi keeruka juhtumiga. Nimelt keeldusid maja esimesel korrusel viibinud joobes inimesed majast väljumast. Nad ei saanud küll viga, ent tekitasid päästjatele muret. «Kodanikud keeldusid pritsumeeste korraldustele allumast. Kutsuti politsei,» lisas valvepressiesindaja.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles