Kadunud mehe otsingud jätkuvad Valgjärvel (1)

Lõuna-Eesti Postimees
Copy
Homme on kavas Andrest otsida Valgjärve piirkonnas.
Homme on kavas Andrest otsida Valgjärve piirkonnas. Foto: Lõuna prefektuur.

Politsei jätkab hooldekodust lahkunud Andrese otsinguid ning kutsub 4. augustil algusega kell 10 Valgjärve kooli juurest liituma otsingutega ka kohalikke ning teisi vabatahtlikke. Selga tuleb panna erksavärvilised riided, võimalusel helkurvest, ning kaasa võtta joogivesi.

Kogutud infot analüüsides on politsei jõudnud praeguseks järeldusele, et kõige tõenäolisemalt nähti Andrest viimati liikumas 31. juulil Valgjärve kandis, kus politsei viib homme läbi ka täiendavad otsingud. Hilisemalt laekunud vihjed ei ole senise uurimise ja otsingute käigus lõpuni kinnitust leidnud.

Valgjärve piirkonnas või selle lähistel elavatel inimestel palutakse vaadata üle oma valdused ja kõrvalhooned juhul, kui Andres sealt varju võis otsida. Infot, mis võiks aidata otsitava mehe asukohta tuvastada, oodatakse jätkuvalt numbril 112.

Kui on vähegi võimalik, tuleks jälgida mehe liikumissuunda, talle järgneda ning võimalusel ta peatada ja olla tema juures politsei saabumiseni.

Vaatamata ulatuslikele otsingutele ei ole neljapäeval hooldekodust lahkunud meest leitud. Seda tõenäoliselt põhjusel, et tema liikumissuund on kaootiline ning ööpäevaga liigub ta keskmiselt kümmekond kilomeetrit edasi nii, et otsinguala muutub pidevalt.

Mehel on seljas erksinine dressipluus, jalas sinised teksased ja plätud. Ta kõnnib kiirel pisikesel sammul, käsi reeglina kramplikult külgedel hoides.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles