Raido Ränkel kogub toetust uuel hooajal õnnestumiseks

Madis Perli
, suvereporter
Copy
Raido Ränkel
Raido Ränkel Foto: Margus Ansu

30-aastane Võru laskesuusataja Raido Ränkel alustas ühisrahastusplatvormil stardipaik.ee korjet, et hankida uueks hooajaks ettevalmistumiseks vajalikud 10 000 lisapadrunit, mis sai rahastuse vähem kui päevaga. Positiivse tagasiside tõttu jätkas ta kampaaniat, et saada kokku ka hooajaks minimaalne eelarve.

22 aastat murdmaasuusatamisega tegelenud Ränkel on Eestit esindanud sel alal kahtedel olümpiamängudel ja neljal korral maailmameistrivõistlustel. Laskesuusatamisega tegeleb ta alles teist hooaega, kuid suutis kohe murda Eesti A-koondisesse ja maailmameistrivõistluste koosseisu.

«Esimese hooaja katsumus oli just laskmine, kuid et saada paremaks laskjaks, on vaja teha meeletult tööd ja treeninglaske,» nentis Raido Ränkel ja lisas: «Esimene suurem investeering – uue relva soetamine – on tehtud ning nüüd vajan toetust, et sooritada konkurentidest enam treeninglaske.»

Laskesuusataja Raido Ränkel tõdes avalduses, et soovib uue relvaga enne uut hooaega teha vähemalt 20 000 treeninglasku ja alguses kogutud 1500 eurot kindlustab sellest poole. Samuti märkis ta, et tema hooaja eelarve on minimaalselt 15 000 eurot ning sellest on puudu viiendik ehk 3000 eurot.

«Soovin esineda edukalt tuleva hooaja maailmakarikasarjas ning minu suurim eesmärk on esindada Eestit Pekingi olümpiamängudel 2022,» avaldas Raido Ränkel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles