Jalgpalliliit: mängude korraldamisel tuleb olla tähelepanelik

Lõuna-Eesti Postimees
Copy
Tammeka vs Levadia jalgpall Tamme staadionil
Tammeka vs Levadia jalgpall Tamme staadionil Foto: Laila Kaasik

Eesti Jalgpalli Liit paneb kogu jalgpalliperele südamele vastutustundlikku käitumist, et koroonapandeemiaga seonduvad ohud oleksid jalgpalliplatsidel minimaalsed.

"Viimased paar kuud on pealtvaatajad taas staadionil mängudele kaasa elanud ja erinevates liigades on püstitatud ka mitmeid publikurekordeid, mis on väga rõõmustav. Samas peame olema mänge korraldades tähelepanelikud, sest viirus liigub endiselt ringi," sõnas Eesti Jalgpalli Liidu peasekretär Anne Rei.

"Suur tänu kõigile klubidele ja mängijatele, kes on uues olukorras head koostööd teinud," rõhutas ta.

Ennetava meetmena palub jalgpalliliit kõigil pealtvaatajatel distantsi hoida nii sisenedes ja väljudes, tribüünil kui ka mujal. Soovitatav on tribüünil koos istuda maksimaalselt kahekesi või pere ja lähemate sõpradega, kuid teiste pealtvaatajatega hoida distantsi. Staadionil ei ole lubatud kasutada pasunaid. Staadionil tuleb kõigil pealtvaatajatel järgida hügieeninõudeid ja korraldajate juhiseid.  

"Meil on ühine vastutus soovitustest kinni pidada, sest alternatiivi – taas mitte võistelda – ei soovi keegi,” märkis Anne Rei.

Jalgpalliliit soovitab mängude eel, kohtumise vältel ja pärast matše minimeerida kätlemisi. Kõik, kellel on haigusele viitavad sümptomid, peavad kodus püsima.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles