Võru linn võib laenata kuni 2,6 miljonit

Lõuna-Eesti Postimees
Copy
Laenuraha saab kasutada ka Võru lasteaia Päkapikk hoone rekonstrueerimiseks.
Laenuraha saab kasutada ka Võru lasteaia Päkapikk hoone rekonstrueerimiseks. Foto: Arvo Meeks

Võru linnavolikogu andis oma 19. augusti istungil linnavalitsusele loa võtta aastateks 2020–2030 laenu kuni 2 606 000 eurot.

Laenuraha on kavas kasutada mitmesugusteks investeeringuteks. Selle eest saab uuendada tänavaid ja rajada bussipeatusi ning sademeveesüsteeme. Samuti on kavas mänguväljakute rekonstrueerimine ja ehitus ning korterite remont.

Veel on plaani võetud kahe spordirajatise projekteerimine ja ehitus. Need on Andsumäe väike hüppemägi ja sise-skatepark.

Laenurahaga toetavate ettevõtmiste kavas on ka kalmistu kontori soojussõlme ehitus, Kubija rekreatsioonikeskuse arendamine, Kreutzwaldi 16 spordihoone osaline rekonstrueerimine, purskkaevude rekonstrueerimine ja ehitus, Tamula matkaraja rekonstrueerimine, raamatukogu hoone energiatõhususe suurendamise projekteerimine, Pargikodu hoone tuletõkkesektsioonide rajamine, Võru Kesklinna kooli täiendavad ehitustööd, linna taristu rajamiseks vajaliku maa soetus, lasteaia Punamütsike rekonstrueerimise projekteerimine ja lasteaia Päkapikk rekonstrueerimine, esmatasandi tervisekeskuse rajamine ning Võru Vesi AS aktsiate soetamine.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles